Klima uređaji Orca Coolwex

Klima uređaji Orca Coolwex mono-split

Mono-split izvedbe, kod kojih se na vanjsku jedinicu spaja samo jedna unutarnja, vrlo su učinkovito rješenje za grijanje i hlađenje jednog prostora čija je prednost i i vrlo brza i jednostavna montaža.

Klima uređaji Coolwex Comfort i Nordic omogućuju štedljivo i pouzdano hlađenje i grijanje čak i u iznimno ekstremnim vremenskim uvjetima. Njihovo je područje djelovanja od -25 C (Nordic izvedba) pa sve do tropskih 52 C. Ove uređaje karakterizira iznimno tiho i ravnomjerno djelovanje, inteligentni nadzor temperature, DC inverter tehnologija, energetski razredi A+ i A++ te brza montaža i servis.

Unutarnje jedinice Orca Coolwex Comfort i Nordic zidne su izvedbe oblikovane dovoljno diskretno kako bi uljepšale prostor u kojem se nalaze. Ova jedinica radi gotovo nečujno dok jednostavno upravljanje nudi puno funkcija koje brinu za vašu udobnost. Veliki kut od 120° kojim se pomiču krilca za zrak, osigurava ravnomjerno strujanje zraka te istodobno stvara prirodni osjećaj svježine odnosno topline.

Ovi uređaji imaju filter visoke gustoće protiv plijesni, generator hladne plazme koji učinkovito odstranjuje neugodne mirise te filter sa srebrnim ionima koji uništava staničnu strukturu bakterija i mikroorganizama i sprječava njihov daljnji razvoj.

Vanjske jedinice klima uređaja Orca Coolwex, izrađene su od komponenata najboljih svjetskih proizvođača te ih odlikuje iznimna učinkovitost i pouzdanost. Ove jedinice odlikuje:

  • Vrlo široki raspon djelovanja: od -25°C (izvedbe Nordic) do 52°C
  • Pouzdano djelovanje kroz više desetljeća pomoću DC inverterskog kompresora
  • Iznimno tiho djelovanje.

GARANCIJA: 5 GODINA

Klima uređaji Orca Coolwex multi-split

Multi-split sustavi kod kojih se na jednu vanjsku jedinicu mogu spojiti do tri unutarnje jedinice učinkovita su rješenja za hlađenje ili grijanje cjelokupnih stambenih ili poslovnih prostora.

Idealne su za grijanje i hlađenje objekata s više odvojenih prostorija, jer s jednom vanjskom jedinicom mogu klimatizirati tri različita prostora dok se u svakom od njih temperatura podešava odvojeno.